Servicii consultanta de management             


Toate companiile comerciale cunosc un parcurs al activitatii lor pornind de la stadiu-ul de “start-up“ continuand cu faza de crestere, maturizare si in cele din urma faza de declin determinata de o serie de factori obiectivi sau subiectivi.

Interesul fiecarui manager este sa identifice acei “drivers” care sa propulseze compania pe un trend ascendend de crestere si care sa asigure o dinamica de crestere superioara mediei din industria sau domeniul in care activeaza. De cele mai multe ori insa, nu se intampla asa.

Dupa o perioada de crestere determinata de cele mai multe ori de factori conjuncturali favorabili, compania nu este in masura sa isi adapteze structura functionala la noua sa pozitie pe care o ocupa in acel sector de activitate .Pe langa acele constrangeri externe care apar in mod inerent determinate de noua pozitie a companiei in piata ,incep sa isi produca efectele si acele constrangeri interne determinate de lipsa de decizie manageriala care ar fi trebuit sa pregateasca intern compania pentru saltul cantitativ.

In acest moment se impune cu necesitate o reproiectare a sistemului managerial care sa satisfaca noilor cerinte dictate de piata.

Compania noastra vine in intampinarea agentilor economici cu un pachet complet de servicii de consultanta manageriala care vizeaza:

  • identificarea constrangerilor interne si externe care influenteaza activitatea companiei;
  • reproiectarea sistemului informational si comunicational in cadrul companiei;
  • reproiectarea sistemului de management al companiei;
  • suport in desfasurarea unui proces profesional de recrutare a staff-ului de conducere in zona de top si middle-management.