<

Management Team

Director General

Cornel Dumitrescu

Consider ca aceasta perioada de tranzitie si de turbulenta economica da antreprenoriatului sanse reale de afirmare.
Webmaster

Alexandru Dumitrescu

Website este special conceput pentru o utilizare cat mai usoara. Citeste mai mult despre mine

Experienta si profesionalism!


Infiintata in anul 2006, compania beneficiaza in prezent de un staff cu o vasta experienta in domeniul financiar-bancar si in comertul international.

Dupa o experienta de peste 11 ani de activitate bancara pe zona corporate in cea mai mare banca din Romania, perioada in care am acoperit atat functii de executie cat si de management, in noua calitate de director general al companiei Overseas Consulting & Trading vin in intampinarea clientilor corporate si IMM cu expertiza necesara pentru a oferi acestora, servicii de consultanta financia-bancara de un inalt profesionalism, menite sa acopere un spectru foarte larg de activitati.

In prezent, dupa o perioada de tranzitie prin criza de circa 4 ani, aproape toate companiile din segmentul IMM au marcat o puternica de-capitalizare si se confrunta cu o grava lipsa de lichiditate financiara.

Tendinta unanima a companiilor este a contracta noi credite bancare in vederea asigurarii continuitatii activitatii economice fara a analiza care ar putea fi impactul financiar al acestor noi credite bancare asupra contului de profit si pierdere al companiei.

Menirea noastra este de a oferi clientilor, servicii adecvate de consultanta financiara in vederea identificarii unor surse alternative de finantare care sa conduca la relansarea activitatii si nu la supra-indatorarea companiei pana la inevitabilul faliment al acesteia.

De asemenea staff-ul companiei este in masura sa ofere servicii de consultanta de specialitate de calitate si in domeniul activitatii de comert international si de management, dupa o prestigioasa activitate de peste 7 ani in domeniul comertului international (CN Romtehnica) unde a fost implicat in coordonarea si derularea unor programe complexe de cooperare si de co-productie internationala.